Csapatunk elhivatott a minőségi és szakmailag legkorszerűbb technológiák alkalmazásában és fejlesztésében. Szívvel, lélekkel csináljuk, ehhez értünk és nem ismerünk kompromisszumot a minőség terén.

Az S-QR rendszer fejlesztését közel 25 év kreatív tevékenység előzte meg, ahol az építészeti tervezés számítógéppel segített grafikai vizuális megerősítése, valamint turisztikai kereskedelmi és szolgáltatói területen készített grafikai és vizuális bemutató rendszerek fejlesztésével is foglalkoztunk. Egy vizuális bemutató rendszer fejlesztése kapcsán merült fel az igény egy olyan technikai változtatásra, mely probléma megoldása végül a Smart-QR rendszer megszületéséhez vezetett. Vállalkozásunk, tagjai valamint a fejlesztésben részt vevők mind kreatívan segítették a rendszer felépítését és indulását illetve segítik annak folyamatos fejlesztését is.

Tapasztalatainkat hosszú évek alatt szereztük meg, többek között a marketing kommunikáció (grafikai tervezés, arculattervezés, webfejlesztés), építészeti tervezés, 3D tervezés, 3D panorámafotózás, turizmusfejlesztés, csapatépítő tréningek területein. Munkáink ismertek és elismertek mind a magyar mind a nemzetközi piacokon.

Ennek és hozzáállásunknak köszönhetően, tapasztalatainkat felhasználva és tudásunkat ötvözve nyújtunk kreatív, sikerorientált megoldásokat a QR-kódok világában.

Csapatunk elhivatott a hagyományok tisztelete, a környezettudatos szemlélet, a turisztikai desztinációk népszerűsítése, valamint az innovatív marketing megoldások fejlesztése iránt.

© 2013 – S-QRC.COM - minden jog fenntartva

S-QR Team

QR kód

A QR (quick response) kód egy kétdimenziós vonalkód, melyet minden okostelefon képes olvasni ingyenes olvasó program segítségével.

Tovább


Smart QR kód

A Smart-QR kód egy olyan innovatív megoldás, amely lehetőséget biztosít a hagyományos, statikus QR kódokkal szemben, egyedülálló módon, a kód mögötti online tartalmak dinamikus cseréjére.

Tovább


Egyéni QR kód

A mobil technológia rohamos fejlődésével egyre több QR kód jelenik meg, így az élet minden területén találkozhatunk velük.

Tovább


Kiegészítő szolgáltatások

  • Hatékony, mobil optimalizált mini weboldalak
  • Nyomon követés
  • Egyedi QR kódok

Tovább


© SQRCODE 2024 - All rights reserved
Adatvédelmi nyilatkozat | ÁSZF | Jogi nyilatkozat