Mobil Weboldal – MiniSite system / Hatékony, mobiloptimalizált mini weboldalak

Növeld kampányod, reklámod hatékonyságát még jobban kihasználva az S-QR rendszer lehetőségeit az opcionális mobil eszközökre optimalizált weboldal készítő rendszerrel!

Mobiloptimalizált, minisite készítő rendszerünkkel könnyedén tudsz mini oldalakat generálni a kampányodhoz, ezzel még egyedibbé és közvetlenebbé téve azt. Keltsd fel a figyelmet azzal, hogy egyedi akcióidra, ajánlataidra kis oldalakat készítesz, melyeken gyorsan elérhetők a szükséges információk. A mini oldalakat bármikor személyre szabhatod, átszerkesztheted. S-QR kódod segítségével egyszerre több minisite között is "mozgathatod" ügyfeleid, látogatóid, így fokozva kampányod sikerét.

Nyomon követés / Tracking

Marketing kampányok során gyakran felmerülő probléma, hogy az elköltött forintok hatékonysága nehezen mérhető. Ennek a problémának a megoldására is lehetőséget nyújt rendszerünk, nálunk lehetőség van a mérésre, visszacsatolásra.

Kövesd nyomon az S-QR kódjaid használatát, beépített analitikai rendszerünk segítésével. Ha szükséges, módosítsd a kampányod, irányítsd annak menetét. Követési adataid exportálhatod rendszerünkből.

Egyedi QR kódok

Amennyiben a testreszabható QR kód generátorunkban nem tudod megvalósítani elképzelésed, lehetőség van teljesen egyedi, különleges megjelenésű kódok elkészítésére is. Válassz minket és bízd meg tapasztalt grafikusainkat egyedi kódod elkészítésével!

Írd meg elképzelésed a customcodes@s-qrc.com címre és munkatársaink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

© SQRCODE 2024 - All rights reserved
Adatvédelmi nyilatkozat | ÁSZF | Jogi nyilatkozat